Nieuws

Woord vooraf

Voor u ligt de vierde Schoonschip E-Nieuws van dit jaar. Sinds de vorige E-Nieuws hebben we weer veel activiteiten ontplooid. En dan hebben we het niet alleen over de redactie, maar ook over de woonbootbewoners in en om Amsterdam. Over u dus. De bewoners van Zijkanaal D in Zaanstad, van Centrum V (het gebied nabij het Centraal Station) en Amsterdam-Noord hebben voorlichting over het project ontvangen en zijn inmiddels aan de slag. De verslagen van de bijeenkomsten – met daarin onder meer de antwoorden op de door bewoners gestelde vragen – zijn binnenkort op de website van Schoonschip terug te lezen.

Uiteraard heeft de wereld om ons heen ook niet stil gestaan sinds de vorige E-Nieuws. Zeker niet op het gebied van (zuivering van) afvalwater. Zo werd Weesp geconfronteerd met een lek in de riolering, stond Amsterdam een week lang in het teken van water tijdens de International Water Week, zijn er nieuwe normen ontwikkeld voor drijvend bouwen en is Amsterdam weer een beetje waterbestendiger gemaakt. U leest het allemaal in deze nieuwsbrief.

We beginnen deze Schoonschip E-Nieuws echter met een antwoord op een veelgestelde vraag; wat moeten woonbootbewoners doen wanneer zij de aangegeven aansluitdatum niet halen. Wij wensen u veel leesplezier.

 

terug