Nieuws

Kaartenactie groot succes

Velen van u hebben de afgelopen periode een kaartje van Projectbureau Schoonschip thuisgestuurd gekregen. Deze kaarten, met daarop een toepasselijke tegeltjesspreuk, maken deel uit van de kaartenactie die bij Projectbureau Schoonschip in de wandelgangen ‘Project Radiostilte' wordt genoemd. De kaarten zijn namelijk bedoeld om u in de uitvoeringsperiode een hart onder de riem te steken en dienen tevens als geheugensteuntje: ... bent u al aangesloten?

Veel woonbootbewoners blijken het in de praktijk lastig te vinden om na de tweede voorlichtingsavond van Projectbureau Schoonschip zelf aan de slag te gaan. Dan gaat namelijk de uitvoeringsperiode van start en hebben bewoners 12 maanden de tijd om hun woonboot op de riolering aan te sluiten. Na een periode van veelvuldig contact met de projectleiding en het schouwbedrijf hebben zij het gevoel er nu alleen voor te staan. Niets is echter minder waar! Ook in de uitvoeringsperiode kunt u bij Projectbureau Schoonschip terecht met al uw vragen over het aansluiten van uw woonboot op de riolering.

De kaartenactie is een groot succes. Woonbootbewoners geven aan het op prijs te stellen een kaartje in de bus te krijgen. Er zijn zelfs woonbootbewoners die inmiddels naar aanleiding van de kaartenactie hebben aangegeven dat hun woonboot is aangesloten op de riolering. Deze bewoners ontvangen binnenkort een aardigheidje van Projectbureau Schoonschip.

terug