Nieuws

Fotoactie

Eén foto zegt meer dan duizend woorden. Waarschijnlijk kent u dit gezegde wel. Op de redactie van Schoonschip E-Nieuws maken we om deze reden regelmatig gebruik van foto's van professionele fotografen. Om een artikel te illustreren, of juist kracht bij te zetten. Maar waarom zouden we ons beperken tot professionele fotografen? Is het niet zo dat woonbootbewoners veel sterker betrokken zijn bij hun woonschip? Juist omdat ze op en met het water leven.

We willen u als woonbootbewoner dan ook graag uitnodigen om deel te nemen aan onze fotoactie. Stuur al uw gekke, mooie en leuke foto's in en doe mee! Enige voorwaarde is dat de foto's dienen te passen binnen een van de drie onderstaande categorieën:

 

  1. Wonen op het water: foto's die laten zien waarom wonen op het water zo bijzonder is.
  2. De pomp: op welke plaats is de pomp geïnstalleerd, welke (creatieve) oplossingen zijn verzonnen om de pomp een plek te geven, etc.
  3. Lekker klussen: foto's van de voorbereidende werkzaamheden, de installatie zelf, problemen tijdens de installatie, het eindresultaat, etc.

 

Uit elke categorie wordt door een deskundige jury bestaande uit professionele fotografen een winnaar gekozen. De drie winnaars ontvangen als prijs hun foto uitvergroot en afgedrukt op canvas. De fotoactie loopt tot 1 februari 2010. U kunt zo vaak meedoen als u wilt. Stuur uw foto's met een korte beschrijving van het onderwerp van de foto naar fotoactie@projectbureauschoonschip.nl.

 

NB. Door deel te nemen aan de fotoactie geeft u Projectbureau Schoonschip het gebruiksrecht over uw foto. Dit betekent dat Projectbureau Schoonschip uw foto kan plaatsen in haar publicaties, zoals de nieuwsbrief en de website.

terug