Subsidie

Aanvragen subsidie

Beheergebied van het Waterschap
Amstel, Gooi en Vecht

Het aanvraagformulier voor het beheergebied van het Waterschap Amstel, Gooi en Vecht (AGV) kunt u
downloaden op de website van Waternet onder het kopje 'Subsidieaanvraag'. Informatie over de subsidieregeling vindt u op de website van AGV.

Mocht u vragen hebben over deze subsidieaanvraag, dan kunt u contact opnemen met AGV/Waternet: telefoonnummer 0900-9394. Wanneer u bij de telefonist(e) van AGV/Waternet doorgeeft dat uw vraag het aansluiten van uw woonboot op de riolering betreft en in welke regio uw woonboot ligt, dan wordt u direct doorverbonden met de juiste afdeling.

 

Beheergebied van Rijkswaterstaat Noord-Holland

Het aanvraagformulier voor het beheergebied van Rijkswaterstaat Noord-Holland (RWS) kunt u downloaden op de website van RVO. U vindt op deze website ook een handig stappenplan dat van pas kan komen bij het voorbereiden van de aanvraag. Tevens is het mogelijk de aanvraag in te dienen via het eLoket.

Voor meer informatie over de subsidieregeling van RWS verwijzen wij u graag naar de toelichting bij het aanvraagformulier. Heeft u nog andere vragen of opmerkingen over deze subsidieregeling? Neemt u dan contact op met de helpdesk van RVO: telefoonnummer 088-0424242.